În cazul în care utilizați serviciile oferite de site-ul www.genomark.ro, înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile stipulate mai jos.

Echipa GENOMARK poate schimba conținutul portalului în orice moment, poate aduce modificări de structură, conținut și accesibilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără un acord prealabil și fără vreo notificare către utilizatorii acestui portal.

GENOMARK nu răspunde sub nici o formă de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părti din conținutul acestui site în orice mediu.

Utilizarea site-ului reprezintă faptul că declarați și sunteți de acord cu publicarea de către GENOMARK a unui conținut, stabilit pe baza unor criterii proprii, conținut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat întro manieră care să nu fie conformă cu dorințele dumneavoastră. Într-un astfel de caz, raspunderea GENOMARK nu poate fi reținută.

GENOMARK poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Condiții de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteți obligat(ă) să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea recomandăm vizitarea aceastei pagini a site-ului nostru în mod periodic, pentru a lua la cunoștință Condițiile de Utilizare actualizate.